9:30-18:00

Luni - Vineri

Bucuresti

Str. Vulturilor Nr.35

Broker de credite, consultanta personalizata, analiza rapida a dosarului.

9:30-18:00

Luni - Vineri

Bucuresti

Str. Vulturilor Nr.35

Cele mai bune solutii financiare, personalizate pentru fiecare client.

Ce au spus clientii mei

male

Gheorghe Sava – Bucuresti

Agent vanzari

Doamna Oana este un broker profesionist, prietenoasa, eficienta, acorda atentie detaliilor si este mereu acolo sa ma ajute. Am incredere deplina in ea si am recomandat-o cu numeroase ocazii.

female

Valeria Mihai – Ilfov

Asistent manager

Am incercat timp de mai multe luni sa obtin un credit insa fara sanse de reusita. Cu ajutorul serviciilor dumneavoastra am beneficiat de acesta. Va multumesc din suflet pentru ca m-ati ajutat sa ies din impas intr-un timp cat mai scurt.

male

Mihai Radu – Bucuresti

Tehnician dentar

Din cauza programului de lucru nu aveam timpul necesar sa umblu pentru a obtine un credit. Va multumesc pentru implicare si profesionalism.

 

female

Maria Gheorghe – Ilfov

Vanzatoare

Am primit ajutorul de care aveam nevoie sa imi rezolv problemele intr-un timp destul de scurt. Voi apela oricand voi mai avea nevoie. Seriozitate, rabdare si incredere.

female

Mihaela Tudor – Bucuresti

Profesoara

Cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa-mi realizez planurile. Recomand tuturor care au nevoie si care sunt in cautarea unei solutii la problemele lor financiare.

female

Teodora Bogdan – Bucuresti

Proiectant

Am apelat la serviciile de broker ale Oanei in mai multe randuri si le-am considerat ca fiind de incredere. Mi-a facut o evaluare a riscurilor privind potentialele nevoi viitoare si modul in care am putea planifica aceste situatii. Sunt foarte multumita ca am primit cele mai bune sfaturi.

Top